Pagina 1 van 1

Vinyard Models

Geplaatst: ma 15 jan 2018 14:35
door Smiley84
Via Martkplaats op advertenties gestuit van een zekere KSV uit Eindhoven.

Had een Rosberg 2016 te koop staan, en na een prijs overeengekomen te zijn model opgehaald. Model in nieuwstaat, met sleeve nog om de doos heen.

Vriendelijke vent, bleek dat ie ook een webshop heeft onder de naam Vinyard Models.

Modellen die hij verkoopt voornamelijk F1, prijs marktconform.

https://www.vinyardmodels.com is zijn website.

Reagereerde snel op correspondentie via Marktplaats en ook via mail. Had het model opgehaald, kwam er toen pas achter dat het een officiale webshop is. Dus nog om een aankoopbon gevraagd later per mail, was geen probleem.

Re: Vinyard Models

Geplaatst: vr 26 jan 2018 08:44
door Smiley84
Woensdagavond stond ik eens op mijn gemak mijn modellen te bekijken, zie ik opeens een afwijking aan de in mijn openingspost genoemde Rosberg :( Op de foto is dit te zien; boven de 'm' het Qualcomm logo is een stukje neus niet mee gespoten. Baalde hier best wel van.

Afbeelding

Met de verkoper contact opgenomen. Zeer nette oplossing. In eerste instantie werd mij korting op een volgende aankoop geboden, omdat hij geen 2e exemplaar meer had staan van dit model. Maar ja, daarmee was dit model niet puntgaaf weer. Tegenvoorstel gedaan om hem te ruilen tegen een nieuwe 2016 Hamilton, zodat ik wel een puntgaaf exemplaar van de 2016 Mercedes had. Deze was echter 40 euro duurder, maar de verkoper kwam me tegemoet door de kosten te splitten.

Zeer netjes opgelost :worshippy: Zeker in acht genomen dat ik de Rosberg al even in huis had. Wijze les ook: Modellen voortaan echt goed checken op afwijkingen en schades.

Re: Vinyard Models

Geplaatst: zo 28 jan 2018 20:41
door Schumi28
Nette oplossing, toch beter als je model puntgaaf is :thump_up:

Re: Vinyard Models

Geplaatst: ma 29 jan 2018 08:16
door Smiley84
Schumi28 schreef:Nette oplossing, toch beter als je model puntgaaf is :thump_up:


Inderdaad. Aan de ene kant vind ik mezelf een enorme zeur. Aan de andere kant: Een duur model moet gewoon goed zijn.