9 september jubileum modelautruilbeurs Sevenum

Dit forum is bedoeld voor alle discussies over beurzen. Dit forum kun je ook gebruiken voor alles wat met de NAMAC en AIM te maken heeft. Bijvoorbeeld een discussie over een artikel wat in de AIM heeft gestaan.
Plaats reactie
chrishel82
Berichten: 20
Lid geworden op: ma 08 sep 2008 11:46

9 september jubileum modelautruilbeurs Sevenum

Bericht door chrishel82 »

Op 9 september is het zover. Dan zal de jubileumbeurs plaatsvinden in de schatberg te Sevenum. Al 5 jaar wordt er 4 keer per jaar een modelautoruilbeurs georganiseerd. Ook deze keer reizen standhouders vanuit Friesland en Groningen tot in het zuiden van Limburg, maar ook van Belgie en Duitsland af om hun verzamelingen uit te stallen en te koop aan te bieden.
Tractoren, grondverzetmodellen, brommers en motoren, auto’s en vrachtauto’s alles is er te vinden. De schalen lopen uiteen van 1:10 tot 1:150 en hier en daar misschien nog wel kleiner of groter. Natuurlijk wordt ook de zelfbouwer niet vergeten, kom even kijken en misschien vindt u wel net dat missende onderdeeltje.
Naast de modellen zijn er op de beurs ook nog allerlei aanverwante materialen te vinden: Folders, stickers, posters, foto’s. Voor ieder wat wils.
In de 5 jaar dat de beurs nu bestaat is deze uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor de verzamelaars. Iedereen kan op het terras of aan de bar genieten van een drankje en een hapje waarbij men het laatste ‘verzamelaarsnieuws’ met elkaar kan uitwisselen.
De entree en het parkeren zijn vrij, dus het hele gezin verzamelaar of niet. Kom langs maak een rondje langs de stands en geniet van de gezellige sfeer.
Voor meer informatie en tafelreserveringen kunt u contact op nemen met de organisatie, telefoonnummer: 0478-692314 of 06-51548129. De schatberg is gelegen de Midden Peelweg 5 en de beurs is geopend van 10:00u tot 15:00u. Neem ook eens een kijkje op http://www.modelauto-ruilbeurs-sevenum.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Er zijn nog tafels vrij. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met bovenstaande telefoonnummers of een mail verzenden naar modelauto-ruilbeurs-sevenum@home.nl
Graag tot ziens op de modelautoruilbeurs Sevenum…. Misschien wel de leukste beurs van Zuid Nederland
Gebruikersavatar
Boskoos
Berichten: 619
Lid geworden op: zo 15 jan 2012 16:06
Schaal: 1:18
Locatie: Zoersel/Belgie

Re: 9 september jubileum modelautruilbeurs Sevenum

Bericht door Boskoos »

Wel, ziet er interessant uit. Ik heb nog nooit zo een beurs meegemaakt eigelijk :cry: heb er ook niet veel verstand van. Is dit een grote beurs? En zouden er porsches van 1/18 zijn? :D

Groetjes
Porsches 1/18: 18
Begonnen in september 2011
Plaats reactie