modelauto ruilbeurs sevenum 10 november

Dit forum is bedoeld voor alle discussies over beurzen. Dit forum kun je ook gebruiken voor alles wat met de NAMAC en AIM te maken heeft. Bijvoorbeeld een discussie over een artikel wat in de AIM heeft gestaan.
chrishel82
Berichten: 20
Lid geworden op: ma 08 sep 2008 11:46

modelauto ruilbeurs sevenum 10 november

Bericht door chrishel82 »

Het is weer bijna zover. Op zondag 10 november zullen weer een groot aantal modelautoverzamelaars hun weg zoeken richting de modelautoruilbeurs in de Schatberg te Sevenum. Vanaf 10 uur hebben zij op zo’n 175 meter tafel hun verzameling uitgestald, om aan u te laten zien en te verkopen.
Er is een zeer divers aanbod: U zult er natuurlijk vrachtwagens, personenauto’s en landbouwvoertuigen vinden maar ook grondverzetmodellen, brommers en zelfs vliegtuigen worden er aangeboden. Nieuw dit jaar is het aanbod van modeltreinen en andere benodigdheden voor modelspoor.
Op het terras kan een kopje koffie worden genuttigd en het laatste verzamelaarsnieuws worden uitgewisseld. Vaak zijn er ook zelfbouwers aanwezig, zij gaan op zoek naar dat ene onderdeeltje wat ze nog missen om zelf een eigen model te ontwerpen. Wilt u zelf een eigen model (laten ontwerpen) kan u ook op deze beurs terecht.
De entree van de beurs is vrij en ook het parkeren is gratis. Dus wat let u om op zondag 10 november een kijkje te komen nemen bij de modelautoruilbeurs in de Schatberg te Sevenum. De beurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur.
Voor meer informatie kan u ook altijd een kijkje nemen op onze internetsite: www.modelauto-ruilbeurs-sevenum.nl
Standhouders die miniaturen of modelspoor materiaal willen aanbieden kunnen zich aanmelden via info@modelauto-ruilbeurs-sevenum.nl of via telefoonnummers: 06-51548129 of 0478-692314
GRAAG TOT ZIENS OP DE MODELAUTORUILBEURS SEVENUM, MISSCHIEN WEL DE LEUKSTE BEURS VAN ZUID NEDERLAND!
Plaats reactie